Rekordok napja

2018.08.14. 11:30

Közel tízmillió forint gyűlt össze az egerszegi AquaCity jótékonysági napján

Tízmillió forinthoz közeli összeg gyűlt öszsze a tizenhetedik jótékonysági napon.

Arany Gábor

Idén 70 főzőcsapat jelentkezett, köztük a Zalai Hírlapé. A finomságokért a vendégek közel 2,5 millió forintot fizettek Fotók: PU, HAA

Balaicz Zoltán polgármester tájékoztatása szerint rekordot sikerült dönteni minden szempontból. Soha ilyen sok főzőcsapat nem jelentkezett. A hetven önkéntes szakácsteam étkeiért, italaiért a vendégek 2 486 305 forintot fizettek. A támogató cégek – 37 vállalkozás – előzetes felajánlásaiból 2,3 millió forint érkezett. Az AquaCityben vasárnap 5132 vendég fordult meg, a belépőkből 4 811 000 forint került a kasszába. A három bevételből összesen 9 597 305 forint gyűlt össze, ami szintén rekord.

Idén 70 főzőcsapat jelentkezett, köztük a Zalai Hírlapé. A finomságokért a vendégek közel 2,5 millió forintot fizettek Fotók: PU, HAA

Az önkormányzat és az AquaCity 2002-ben útjára indult közös programjának bevétele idén a profi és amatőr sportolók, valamint a nyugdíjasklubok javaslatára, az egészségvédelem jegyében, a zalaegerszegi gyalogos és kerékpáros túraútvonalak további fejlesztését szolgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában