Példamutató munkájukért

2018.05.11. 07:00

Nyugdíjas pedagógusokat köszöntöttek Nagykanizsán

Horváth Jánosné és Paulik Dezsőné nyugalmazott pedagógusokat köszöntötte szerdán közelgő születésnapjuk alkalmából a helyi Városvédő Egyesület.

Szabó Zsófia

Fotó: Szabó Zsófia / Zalai Hírlap

A 70. születésnapját hamarosan betöltő Horváth Jánosné több évtizeden át tanított. Emellett az Együtt Kiskanizsáért Egyesület elnökeként a városrész kulturális életének fáradhatatlan motorja.

- Szerepe meghatározó a helytörténeti, néprajzi gyűjtőmunkában, a városvédelemben, ünnepélyek, könyvbemutatók szervezésében – jelezte Papp Ferenc, a Városvédő Egyesület alelnöke. Ahogy azt is: Horváth Jánosné munkáját több kitüntetéssel is elismerték.

Fotós: Szabó Zsófia / Zalai Hírlap

Csakúgy, mint Paulik Dezsőnét, aki nemsokára 75 éves lesz. Az ünnepelt a kanizsai óvodai élet meghatározó személyisége volt. Szakmai felkészültsége, gyermekszeretete az óvodai nevelés elismert szaktekintélyévé emelte.

- Több szakmai fórumot, konferenciát szervezett, munkája mellett aktív tagja volt a Zenebarátok Kamarakórusának – emelte ki Papp Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában