Jótékonyság

2018.05.23. 11:00

Adomány a zalaegerszegi családok otthonának

A Magyar Vöröskereszt Családok Átmeneti Otthonában tegnap átadták az április 28-án lezajlott komolyzenei jótékonysági koncert bevételét.

Hajdu Péter

katársai és a sajtó képviselői. Vállalkozók jelentkezését is várják, akik segíteni tudnak az otthonnak Fotó: Pezzetta Umberto/ZH

A Városi Hangverseny- és Kiállítóteremben az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség szervezett koncertet. Dén Dániel, a szervezet vezetője elmondta: a fel is lépő Tóth Barnabás és Farkas Alexandra segítségével, ismerős zenészek, tanítványok közreműködésével zajlott le a hangverseny. Az IKSZ régóta támogatja a Családok Átmeneti Otthonát.

A tegnapi átadás alkalmával az adományozók, az intézmény munkatársai és a sajtó képviselői. Vállalkozók jelentkezését is várják, akik segíteni tudnak az otthonnak Fotó: Pezzetta Umberto/ZH

Somogyi Emőke, az otthon intézményvezetője közölte: az összegyűlt 55 ezer forintot a konyha bútorzatára és új villanytűzhelyek beszerzésére fordítják. Vigh László országgyűlési képviselő – aki gyermekruhákat és játékokat vitt magával az átadóra – elmondta: abban szeretne segíteni, hogy megújuljon az otthon kis játszótere is. Vállalkozók jelentkezését várják, akik hintát és más játszótéri eszközöket tudnak felajánlani az otthon számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában