Echo TV Országjárás

2018.03.07. 19:53

Nagykanizsán járt az Echo TV Sajtóklubja

Az Echo Televízió Sajtóklub című műsorának négy újságírója szerdán a dél-zalai városba látogatott, a Polgári Kanizsáért Alapítvány meghívására.

Szabó Zsófia

Cseresnyés Péter államtitkár mondott köszöntőt a találkozón. Mögötte Szentesi Zöldi László, Huth Gergely, Lovas István és Bencsik András

Fotó: Szakony Attila/ Zalai Hírlap

Papp János, az alapítvány kuratóriumi elnöke jelezte: kiemelt feladatuknak tekintik az olyan kezdeményezések támogatását, amelyek a polgári, nemzeti, lokálpatrióta értékek megismertetését, elmélyítését segítik. Ezért rendezték meg a sajtószabadság hónapjában az író-olvasó találkozót.

Az eseményen Cseresnyés Péter államtitkár mondott köszöntőt. Kiemelte: sok múlik a választásokon. Az is, hogy ne kerüljön be olyan kultúra az országba, amely nem akar integrálódni.

Cseresnyés Péter államtitkár mondott köszöntőt a találkozón. Mögötte Szentesi Zöldi László, Huth Gergely, Lovas István és Bencsik András
Fotós: Szakony Attila/ Zalai Hírlap

Ezt követően a Sajtóklub újságírói aktuálpolitikai kérdéseket vitattak meg.

Bencsik András kiemelte: az ország a kormánynak köszönhetően elkezdett gyarapodni. Azonban szerinte a migránsok mindezt visszafordíthatják.

Szentesi Zöldi László ehhez kapcsolódóan azt hangsúlyozta, az elődöktől örökölt értékrend is veszélybe kerül az ellenőrzés nélkül hazánkba érkező emberek miatt.

Huth Gergely arról beszélt: aki nem a kormányra szavaz, az Gyurcsány Ferencre voksol.

Lovas István annak adott hangot, hogy Európa-szerte erősödnek az Orbán-kormány szövetségesei.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában