December 1-től

2023.11.30. 09:23

Új gazdasági igazgatóhelyettes a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál

Dr. Góra Zoltán tűzoltó altábornagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója december elsejei hatállyal Héder Csaba tűzoltó alezredest nevezte ki a Zala Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság új gazdasági igazgatóhelyettesévé. A jelenleg informatikai osztályvezetőként dolgozó alezredes a vármegyei igazgatóság épületében megtartott állománygyűlésen vette át kinevezési okmányát Kecskeméti Dániel tűzoltó ezredestől, a BM OKF gazdasági főigazgató-helyettesétől.

Zaol.hu

Forrás: katasztrofavedelem.hu

A kinevezési okmány átadását követően Kecskeméti Dániel tűzoltó ezredes ismertette Héder Csaba tűzoltó alezredes szakmai életútját, kiemelve az alezredes széleskörű vezetői kompetenciáit. Ezt kövezően megköszönte a nyugállományba vonuló Csóka Antal György tűzoltó ezredes gazdasági igazgatóhelyettesnek a katasztrófavédelemben elvégzett másfél évtizedes munkáját.

Héder Csaba tűzoltó alezredes elmondta, hogy eddigi szolgálati ideje alatt a katasztrófavédelem három vezetője tisztelte meg a bizalmával, akiktől szakmai munkájához és kollegiális, emberi kapcsolataihoz is gazdag eszköztárat kapott. Ismertette a közeljövő feladatait és megkérte munkatársait, hogy ahogy eddig, úgy a jövőben is támogassák munkáját.

Csóka Antal György tűzoltó ezredes szintén megköszönte az eddigi közös munkát, utódjának szakmai sikereket kívánt, olvasható a katasztrofavedelem.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában