Felhívás

2023.11.28. 12:14

Baleset szemtanúit keresi a rendőrség, a sofőr elhajtott a helyszínről

A lakosság segítségét kéri a rendőrség egy Zalabaksa közelében történt anyagi kárral járó közlekedési baleset körülményeinek tisztázásához.

Zaol.hu

Forrás: police.hu

A Lenti Rendőrkapitányság 20020/402/2023. bűnügyi számon eljárást folytat cserbenhagyás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. november 20-án 13 óra 15 perc körül a 86-os számú főúton Rédics irányából Zalabaksa felé haladt egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően fekete színű, Audi típusú személyautóval. A sofőr kamionok előzésébe kezdett, amit nem tudott befejezni. Egy szemből érkező Skoda típusú személyautó vezetője, hogy az ütközést elkerülje arra kényszerült, hogy félrerántsa a kormányt, emiatt a vízelvezető árokba borult.

Forrás: police.hu

A baleset során nem történt személyi sérülés, azonban a sofőr adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy az ismeretlen sofőr, vagy aki látta a balesetet, továbbá arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Lenti Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-551-890-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon – közölte a police.hu.

Forrás: police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában