Rablás lett a vége

2021.09.12. 10:45

A rendőrök befejezték a csokilopásnak indult ügy vizsgálatát

Az eljárás adatai szerint 2021. május 29-én érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy a zalaegerszegi vasútállomáson két férfi összeverekedett.

police.hu

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 100

Forrás: police.hu

A járőrök megállapították, hogy H. István 49 éves jánosházai lakos a váróteremben egy padon őrizetlenül hagyott táskából több tábla csokoládét és különböző édességeket vett ki, majd pakolt át a saját táskájába. Távozott a kijárat felé, ahol azonban az időközben a lopást észlelő megkárosított férfi utolérte és vissza akarta tartani, de a tolvaj, hogy a fogásból szabaduljon többször meglökte, majd egy alkalommal az arcát is megütötte ököllel.

A magáról megfeledkezett férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságra, ahol rablás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, és őrizetbe vették.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában