A legkiválóbb hazai márkák között

2024.04.21. 17:30

MagyarBrands-díjas lett hévízi Gelencsér Dental

A MagyarBrands-program immáron tizennegyedik éve díjazza a legkiválóbb hazai vonatkozású márkákat. Az elismerést idén a hévízi Gelencsér Dental is megkapta.

Péter B. Árpád

A Gelencsér Dental a kiemelkedő, MagyarBrands-díjas cégek sorába lépett. Az elismerést dr. Gelencsér Kálmán (balról), a cég ügyvezetője vette át Kövesdi Györgytől, a Superbrands Magyarország képviselőjétől

Fotó: Péter B. Árpád

Dr. Serényi János, a MagyarBrands-program elnöke azt mondta, az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj aktív segítség a fogyasztók számára, hiszen a kiválóság megtestesítőjeként a vásárlói döntések egyik meghatározó iránytűje.

– Valamennyien érezzük, hogy egyre drámaibban hat az éghajlatváltozás a mindennapi életünkre, és mind erőteljesebben befolyásolja a vásárlási döntéseinket is. Jó látni, hogy a MagyarBrands-díj elnyerésére sikerrel pályázók között egyre több az olyan márka, amely termékpalettája továbbfejlesztésével vagy fenntartható csomagolási és logisztikai megoldásokkal, akár a témát érintő felelős tájékoztatással komolyan reagál a klímaváltozás okozta veszélyekre. A vásárlónak, a fogyasztónak, az ügyfélnek ez egy igen lényeges információ – emelte ki dr. Serényi János.

A MagyarBrands-program elnöke hozzátette, folyamatosan nő azon cégek száma, amelyek fenntarthatósági referenst foglalkoztatnak. „ Számos kutatás egyértelműen bizonyítja, hogy ebből fakadóan egy új mágnes van születőben, ezért is annyira fontos, hogy a márkaépítők e téren is megmutassák az elkötelezettségüket”, fűzte hozzá.

A Gelencsér Dental elismeréséhez gratulált Papp Gábor, Hévíz polgármestere is, emlékeztetve: a család évtizedek óta sokat tesz a fürdővárosért, a turizmus fellendítéséért, „s színvonalas, profi ellátást biztosít azoknak, akik gyógyulásuk után szép mosollyal szeretnének hazatérni”.

– A Gelencsér Dental Kft. két generáció kemény munkájával, saját erőforrásaiból vált egy országhatárokon túl is ismert, mintegy száz fős fogászati és fogtechnikai céggé. Köszönjük munkájukat, és azt, hogy évről-évre öregbítik városunk jó hírnevét – fogalmazott Papp Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!