Ingatlanbazár

2023.04.29. 11:30

Három év után ismét felbukkant a legmenőbb luxus ikerház fél Cserszegtomajon!

A Cserszegtomajon kínált ikerház fél minden porcikájában luxust kiált! A helyi ingatlanok között már három éve is látni lehetett a ritka szépséget. Most azonban újra, vagy még mindig 120 millióért eladó!

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Gyönyörű PANORÁMÁS, kétszintes, 176 nm-es, új építésű ikerház fél, teljes berendezésével együtt eladó! Medence és jakuzzi igény esetén megoldható. Az ingatlan alsó részén egy garázs, előtér, fürdő toalettel, tusolóval és egy hatalmas nappali-konyha-étkező található ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk a Balatonra.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A ház második szintjén egy hatalmas fürdőszoba (szauna kialakításának lehetőségével) és 2 (igény szerint 3) hálószobával található. A fűtés pellet kazánnal megoldott míg az alsó szinten padlófűtéssel. Egy gyönyörű fatüzelésű kandalló is ékesíti a nappalit ahonnan közvetlenül elérhető egy nagyméretű gondozott kert. [...]

Forrás: ingatlanbazar.hu

 

Forrás: ingatlanbazar.hu
Forrás: ingatlanbazar.hu


További izgalmas, eladó otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás vagy módosítás nélkül közöljük.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!