Együtt a család

2018.05.24. 16:11

Van már programotok a gyereknapi hétvégére? Ajánlunk néhányat!

Közeleg a gyereknap, ez alkalomból ismertetünk néhány szuper családi programot a hétvégére!

zaol.hu

Forrás: Shutterstock

Május 26-án és 27-én a gyerekeké lesz a főszerep Zalában is, ez jó alkalom, hogy egy kicsit kikapcsolódjunk a családdal. Lássuk, milyen programokból válogathatunk a megyében!

 

Hévíz

Május 27-én Szivárvány Gyermeknapot szerveznek Hévíz Egregy városrészében: a gyerkőcök többek között kincskeresésre indulhatnak, aszfaltrajzot készíthetnek, később pedig a Kakaó Zenekar koncertje várja őket. A rendezvényről itt tudhat meg többet!

 

Keszthely

Balaton napja

Május 26-án a keszthelyi Balaton-parton rendezik meg a Balaton napját: a programkínálatban szerepel tóbafutó-verseny, a Balaton körbekoccintása, lesz kézműves foglalkozás, valamint a Boombatucada dobegyüttes, a Rezidance Tánccsoport, továbbá Töttő Vilmos és barátai is szórakoztatják majd a közönséget. A részletekről ezen a linken tájékozódhat!

 

Hetedhét Családi Mesenap

Szeretitek a meséket? Május 26-án Hetedhét Családi Mesenappal várják a családokat a Goldmark Művelődési Központban, valamint a Sétáló utcán. A programokat itt találja!

 

Városi gyermeknap

Május 27-én szintén érdemes lesz ellátogatni a Balaton-parti gyermeknapra: a foglalkozások és műsorok mellett óriás Balaton társasjátékkal is készül a Nők a Balatonért Egyesület, valamint gyermektáncház is lesz a Re-Folk Zenekarral. A részletek itt találhatók!

 

Nagykanizsa

Május 27-én a Medgyaszay ház udvarán kapcsolódhatnak ki a családok Nagykanizsán. A polgármesteri köszöntő után többek között a SWANS Balett és Tánciskola mazsorettjei, Rudi Bohóc, de bábjátékosok és népzenészek is szórakoztatják majd a jelenlévőket. A programoknak ezen a linken nézhet utána!

 

Zalaegerszeg

Május 27-én a Városi Strandon tartják az egerszegi gyermeknapi rendezvényt, melyen különböző bemutatók és persze játékok sokasága bűvölheti el az ifjúságot. Bővebben itt olvashat az eseményről!

Küldje el nekünk gyermeknapon készült fotóit a [email protected]!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!