Megható gondoskodás

2023.10.30. 19:30

Hévízi és egerszegi iskolások is gyűjtöttek tápot a Bársonytalp Egyesület cicáinak

A Bársonytalp a cicákért Zala Egyesült többi társszervezetéhez hasonlóan minden alkalmat megragad arra, hogy támogatást kérjen a civilektől, cégektől, ami nagyban segíti állatvédelmi tevékenységüket, működésüket.

Mozsár Eszter

A Bársonytalpasok a hévízi termelői piacon.

Fotó: Bársonytalp Egyesület

Legutóbb az Állatok Világnapja alkalmából a hévízi termelői piacon jelentek meg az önkéntesek október 21-én. A standjukhoz szép számmal érkeztek a felajánlások a kereskedők és a piacra látogatók részéről. Az egyesület a többi mellett hálásan köszöni a hévízi Illyés Gyula Általános Iskolának és a Bibó István Gimnáziumnak az adományokat, különös tekintettel a 3. B és a 11. A osztályoknak – írják közösségi oldalukon.

A Liszt-iskola alsó tagozatos diákjai ugyancsak állatszeretők.
Fotó: Bársonytalp Egyesület

Szerencsére az érzékenyítési programoknak és a szülői, pedagógusi példaadásnak máshol is van foganatja. Korábbi bejegyzésükben a Zalaegerszegi Liszt Ferenc Általános Iskola alsó tagozatos diákjainak, tanáraiknak, s a szülőknek köszönik meg az együttműködést, ők is eledellel támogatták szervezetüket, így a cicákat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!