Helyi életstílus

2023.07.04. 18:30

Ötödször nyíltak már meg az öreghegyi pincék

Kisebb fajta jubileumhoz érkezett idén a söjtöri Nyitott pincék éjszakája túra, melynek keretében az önkormányzat és helyi szőlősgazdák ötödször vártak már vendégeket az Öreghegyen.

Varga Andor

Angyal József koncertje volt a túra újdonsága. Fotó: önkormányzat

Az 5 kilométeres távot a vendégháznál kezdte meg a több mint 120 résztvevő, akik elsőként Sántaszerben a Reiner család vendégszeretetét élvezték. Innen Kocsisszerbe vezetett az út, ahol Vizsi Zsolt volt a vendéglátó, majd az önkormányzati gyümölcsösnél Miklós Alexandra szervező és Butykó Béla falukarbantartó volt a házigazda. A Nagykőtető után Tóth „Pék” Sándor és családja fogadta a társaságot.

Melynek tagjaira itt minikoncert is várt: a pár éve Norvégiából Zalatárnokra költözött zeneművész, Angyal József előadása igazi élmény volt a hallgatóságnak.

A résztvevők az ötödik állomáson, ifjabb Paucsa Jánosnál búcsúztak el a szőlőhegytől és a programtól. A házigazdák bíznak benne: az átélt élmények hatására visszatérnek majd az egy év múlva esedékes folytatásra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában