Közel, mégis távol a város zajától

2023.04.29. 11:00

"Legjobb barik" – egy csodás hely Zalaegerszeg mellett, kedves állatokkal és természeti kincsekkel

A „Legjobb barik” igazi élményt nyújt a természet szerelmeseinek. Közel Zalaegerszeghez, mégis távol a város zajától, nyugodt és csendes környezetben töltődhetünk fel a mindennapok rohanása után.

Józsa Zsuzsa

Fotó: Józsa Zsuzsa

Itt él közel 40 barátságos birka, akik nagyon szeretik a látogatók simogatását, és ha a vendégek visznek nekik egy kis bari-nasit. Rita, a tulajdonos igazán kedves, szívesen osztja meg velünk a birkákkal kapcsolatos tudnivalókat, így az itt töltött idő egy igazi tanulási élmény is egyben. Így míg a kézhez szoktatott állatokat  simogatjuk és etetjük, megismerhetjük azok szokásait, jellemzőit és történetüket is. Az itt élő állatok szeretete és gondozása láthatóan fontos a család számára, és ez a szeretet átragad az itt megforduló vendégekre is.

A birkák szeretik, ha a látogatók etetik őket.

A varázslatos hely a gyerekeket is elbűvöli, igazán élvezetes számukra a nagy területen való rohangálás és birkasimogatás, birkaterelés és etetés.

A Legjobb barik mindenki számára nyitott, a tulajdonosok szívesen látják az állatok iránt érdeklődő vendégeket, azonban a látogatás kizárólag előre egyeztetett időpontban lehetséges. Ez pedig igazán szuper, hiszen nemcsak a bárányok nyugalmát szolgálja, de a látogatóknak is lehetőséget ad arra, hogy a tumultust elkerülve, elmerülhessenek a környezet adta békében és nyugalomban.

Ribizli igazán kíváncsi természetű. 
 

A jó barikhoz pedig hamarosan új lakók költöznek: a szarvasok! Ez pedig a későbbiekben lehetőséget teremt arra, hogy az érdeklődök az erdő lakóit is jobban megismerjék. A Legjobb barik életéről és elérhetőségéről IDE KATTINTVA olvashatnak többet. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!