Frissen Zalából

2022.03.09. 16:00

Újabb nagyszerű sikereket ért el a kanizsai esküvői fotós

A nagykanizsai Szerdahelyi Rita fotós képei külföldi, nívós versenyeken szerepeltek, s számos éremmel gazdagodott.

Benedek Bálint

Forrás: Szerdahelyi Rita

Több éve tagja két nemzetközi esküvői fotós oldalnak, ahol a fényképészek a világ különböző pontjairól regisztráltak és folyamatosan töltik fel a fotóikat. Az egyik ilyen portál a Prowedaward, a másik a Mywed. Az elmúlt hónapokban több jó hírt kapott, a fényképei újabb elismeréseket zsebeltek be. S szinte futószalagon érkeznek az újabb nagyszerű eredmények. Most csokorba szedtünk néhány kiemelkedő díjat.

Forrás: Szerdahelyi Rita

 

– Ismét két nemzetközi esküvő fotós oldalon, a Prowed award Wedding Photographers oldalon és a MyWed Wedding Photographers esküvő fotós oldalakon a férjemmel több képünk év, illetve hó és hét képe, valamint szerkesztői kiemelését kapott – mesélte Rita. – Ezek azok az esküvős oldalak, ahol rendszeresen jelen vagyunk és az éves versenyeken is indulunk. Több szempontból fontos számunkra a részvétel és verseny: inspiráló és visszajelzés a munkánkkal kapcsolatban, más országokban lévő fotósokkal barátság és szakmai kapcsolat alakul ki. Emellett a zsűriben például olyan nemzetközi fotósok ülnek, mint Ken Pak vagy éppen Carmelo Ucchino.

Forrás: Szerdahelyi Rita

 

Hozzátette: a Magyarországról ismeretlenül kerültek a viadalokra, nem ismerik, csak tisztelik a szakértő ítészeket. Úgy érzik, hogy a munkáik alapján értékelik őket.

Forrás: Szerdahelyi Rita

 

– Február elején hirdették ki a 2021 fotóiból az év képei kiemeléseket – mesélte Rita. – A Proweld Award Wedding Photographers nemzetközi esküvői fotós oldalon a világ legjobb 25 esküvői képet bemutató versenyen egy ezüst- és három bronzéremmel is gazdagodtunk különféle kategóriákban. Legutóbb pedig a MyWed nemzetközi esküvői fotós oldalon az egyik fényképünk a szerkesztői és hét képe elismerést követően megkapta az Év képe kiemelést is, mely szintén sokat jelent.

Forrás: Szerdahelyi Rita
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!