Pásztori Gyuláné virágai

2021.03.25. 17:36

Krókuszok, tulipánok a fák tövében

A Jánka hegy aljára hívta szerkesztőségünket Pásztori Gyuláné nyugdíjas olvasónk, hogy nézzük meg, milyen gyönyörűek kertjében a tavaszi virágok, amelyek százával ragyognak a napsütésben. A látvány valóban lenyűgöző, a ház mögötti kertben, a gyümölcsfák tövében köralakú virágágágyásokban botanikai krókuszok, tulipánok, nárciszok nyílnak százszámra.

Győrffy István

-Azért gondoltam, hogy most kellene fotókat készíteni róluk, mert a krókuszok hamarosan elnyílnak. A korábbi virágok, a téltemetők már úgyis elvirágoztak, most még a krókuszok és a tulipánok mellett ragyog a kankalin, az ibolya, s a hunyor is. Nem dicsekedni akarok, csak ebben a vírus miatti bezártságban szeretnék kedveskedni a Zalai Hírlap olvasóinak. Az édesapám rendelte meg az újságot még 1958-ban, azóta járatjuk, s minden nap az utolsó betűig elolvasom a lapot. Sokszor láttam, hogy közölnek szép kertekről képeket, gondoltam, ezekkel a gyönyörű virágokkal jó hangulatot közvetíthetne az újság a sok bezárkózott embernek, s egyben kellemes húsvéti ünnepeket is szeretnék kívánni minden kedves Zalai Hírlapot olvasó társamnak – mondja Pásztoriné, aki már túl van az első vírus elleni oltáson.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!