szponzorált tartalom

2021.02.21. 19:53

Láttál már olyan férfi fodrászatot, ahol csak női barberek fogadják a vendégeket?

Ha a vonzó külső megteremtése a cél, akkor nélkülözhetetlen az ápolt frizura.

Az ideális fodrászattal kapcsolatban mindenkinek megvannak a maga igényei, főleg akkor, ha férfiakról van szó. Míg a nők a szépségápolás különleges részeként tekintenek a fodrásznál töltött időre, addig a férfiak inkább tudnák le gyorsan ezt a programot. Kivétel persze az a helyzet, ha igazán jól érzik magukat a választott barber shopban. Ilyenekből rendkívül sokkal találkozhatunk a főváros utcáin, de a nyújtott színvonal korántsem elhanyagolható.

Tudtad, hogy már olyan barber shop is megtalálható Budapesten, ahol vagány csajok vágják a hajakat és alakítják tökéletesre a szakállakat? Nem véletlen emlegetik az egyik legjobb férfi fodrászatként az A76-ot. A női barberek a kifogástalan szakmai tudás mellett kiemelt figyelmet fordítanak a stílusos enteriőr megteremtésére és a vendégek maximális elégedettségére. Min múlik ez? Mi az a bizonyos plusz, amelyért egyik vagy másik szolgáltatót választja a mai kor férfija?

A jó csajok kétségkívüli vonzerőnek számítanak az A76 esetében. Számos más barber shopnál kizárólag férfi barberek dolgoznak, így igazi felüdülés lehet a csábos formák és a barber szakma találkozása. Ugyanakkor mindez még kevésnek bizonyulna ahhoz, hogy tökéletes végeredményt láthass viszont a tükörben. A szakértelem nélkülözhetetlen összetevőnek számít. Mindegy, hogy a klasszikus frizurák közül választ a vendég, vagy nyitott akár az extrém újdonságokra is, egy igazi borbély művészetként tekint feladatára.

Az ideális frizura megtalálásakor a vendég fej-és arcformáját, vonásait éppen úgy érdemes figyelembe venni, mint egyéni elképzeléseit. Vannak, akik mindig ugyanazt a frizurát kérik, és ragaszkodnak a bevált dolgokhoz. Mások az aktuálisan trendi vonalakat követve szeretnek új dolgokat kipróbálni. A korosztály kevésbé játszik már szerepet a frizura kiválasztásában, hiszen egy középkorú férfi még sármosabbá válhat a fiatalos frizurától.

Az A76-nál nem csak a tökéletes frizurát kaphatod meg, hanem arcszőrzeted, szakállad is a megfelelő ápolásban részesülhet. Ne feledd, legyen szó akár hajviseletről, akár szakállápolásról, az odafigyelés nélkülözhetetlen a mindig igényes megjelenéshez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!