Szponzorált tartalom

2021.02.25. 13:43

Bízzon az Ingatlan5, ingatlanos weboldal szakértelmében!

A modern technológiák egyre inkább lehetővé teszik a vevő és az eladó, a megrendelő és a vállalkozó közvetlen interakcióját az élet különböző területein. Egyrészt az ilyen szolgáltatások megkönnyítik az életet és felgyorsítják a vállalkozó és az ügyfél közötti interakciót. Amennyiben összetett és elhúzódó folyamatról van szó, mint például egy ingatlan értékesítése, egyetlen üzenőfal vagy független reklám sem ad olyan eredményt, mint amilyet az Ingatlan5 Ingatlanos weboldal fog mutatni.

Insurance agent recommends real estate insurance packages to customers with tablets and house model.

Miért van szükség az ingatlanügynökségekre?

Csak egy bizonyos piaci szegmensre szakosodott szakértő képes objektív módon felmérni egy lakóhely értékét, figyelembe véve a különböző tényezőket, például a kereslet és a kínálat aktuális állapotát, az objektum helyét, a konkurencia jelenlétét stb. Egy hozzáértő szakember mindig a piaci eladások statisztikája alapján igazolja az álláspontját és példaként képes bemutatni az ingatlanhoz legközelebb eső versenytársakat.

Az segít egy ház vagy lakás értékesítés előtti előkészítésében, hogy az objektum megnyerőbb és lakályosabb megjelenést kapjon, így növelve annak végső értékét a tranzakció során. Ehhez néha elég csak a gyepet lenyírni, átfesteni a repedéseket a homlokzaton, megtisztítani az ablakokat, vagy kicserélni az ajtókilincseket és az égőket. A ház pedig máris sokkal drágábbnak tűnik.

Fontos a kiváló minőségű fotók és videók elkészítése is

Az ügynökségek hivatásos fotósainak csapata kiváló minőségű fényképeket és videókat készíthet az objektumról, amelyek egy pillantás alatt képesek meggyőzni a potenciális vásárlót, hogy élőben is megtekintse az ingatlant. Emellett egyetlen lakástulajdonos sem fed le annyi hirdetési forrást, mint az Ingatlan5 Ingatlanos weboldal. Természetesen a hirdetések zöme manapság már az internetre koncentrálódik, de az ügynökség kiterjedt hálózatának mértékét egyetlen magánszemély sem tudja elérni. A hazai ingatlanpiac köztudottan nagyon összetett és többtényezős. Amennyiben gyorsan túl szeretne adni a lakásán, ajánlatos szakembert is bevonni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!