tedd azt, ami ellazít…

2020.02.24. 15:00

A Seedback új klipjében a kanizsai szabadidős tevékenységek villannak fel

A város szabadidős tevékenységeit gyűjtötte egy csokorba legújabb videoklipjében a Seedback együttes. A cross­over muzsikát játszó zenekar új, angol nyelvű dala mindenkit jó kedvre derít.

Benedek Bálint

A különleges projektben a Seedback más együttesek tagjaival karöltve dolgozott. Balról: Török Krisztián, Tordai Miklós, Parti Péter, Fazekas Sándor, Varga Ferenc és Farkas Károly

Fotó: Benedek Bálint

A Seedback együttes az elektronikus zenei alapokat többek közt metál-, rock-, punk- és popelemekkel teszi különlegessé, de leginkább emészthetővé. Varga Ferenc, a csapat vezetője szerint a legújabb, Loose Control című daluk mondanivalója egyszerű: tedd azt, ami ellazít, boldoggá tesz, vagy éppen jó kedvre derít.

A különleges projektben a Seedback más együttesek tagjaival karöltve dolgozott. Balról: Török Krisztián, Tordai Miklós, Parti Péter, Fazekas Sándor, Varga Ferenc és Farkas Károly Fotó: Benedek Bálint

 

– Igyekeztünk olyan nagykanizsai szabadidős tevékenységeket felkutatni, amelyek közkedveltek, s mindenki számára elérhetők – fogalmazott a zenekarvezető. – A videóban a város számos pontján forgattunk, így feltűnik többek között a Halis-könyvtár, a Batthyány-gimnázium, az uszoda, de még a kanizsaiak kedvelt kirándulóhelye, a Csónakázó-tó is. Ezenkívül a klipben láthatók motorosok, zenészek, modern és néptáncosok, fotósok és jógaoktatók is. A cél az, hogy népszerűsítsük kedvenc városunk kikapcsolódási lehetőségeit, s olyannyira élővé varázsoljuk a választást, hogy minden a klipben látható tevékenységhez elérhetőséget is társítunk a stáblistában.

A Seedback továbbra is nagy erőkkel keresi a megfelelő énekest, ám ehhez a projekthez két másik kanizsai csapat énekese kisegítette őket. A vokálrészben Parti Péter, Lumberjack Commando, míg a rapbetétben Farkas Károly AshDogs együttesek tagjai működtek közre. Varga Ferenc örömmel számolt be arról is, hogy az önkormányzat, élén a polgármesterrel, ugyancsak a jó ügy mellé állt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!