Itt a nyár!

2018.05.21. 10:00

Spórolnál a nyaralással? Mutatjuk hol, mennyiért strandolhatsz a Balatonon!

Egy átlagos strandbelépő a Balatonon akár a 900 forintot is elérheti, de vannak sokkal olcsóbb helyek is.

zaol.hu

Nyárias meleg a keszthelyi strandon 2018. április 21-én Fotó: MTI

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Varga György

Mind a fizetős, mind az ingyenes strand mellett rengeteg érv szól, de emberfüggő ki melyiket részesíti előnyben. A magyar tenger körüli strandok száma hatalmas, és áraiban is eléggé változó. Ha csak az északi partot nézzük: a vonyarcvashegyi Lido strandot 900 forintért lehet látogatni, ám ennék olcsóbb fürdőhelyek is vannak, például a méltán népszerű keszthelyi Libás Strandon csak 500 forintot kérnek el a látogatóktól.

Forrás: MTI Fotó | Fotós: Varga György

A Magyar Turizmus Média mind a déli, mind az északi part strand belépőjének árát összeszedte, ráadásul arról is részletes képet ad, hol tudunk ingyen csobbanni a Balcsiba. Az északi part rajongóinak sajnos van egy egy rossz hírünk, a déli parttal ellentétben kevés helyen van lehetőség díjmentes fürdőzésre. Zala megyében például egyedül Keszthelyen, a Déli szabadstrandon pancsolhat ingyen.

Ha kíváncsi vagy a teljes listára, itt nézheted végig az ingyenes fürdőhelyeket, itt pedig a azokat, ahol belépőt kérnek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!