Programajánló

2018.02.23. 15:51

Tudom, hol bulizol ezen a szombaton – Mutatjuk a legjobb partikat Zala megyében!

Olyan a hangulatod, mint az időjárás – borongós és unott? Sok volt a stressz a munkában? Most adunk pár helyet, ahol kitombolhatod magad!

Rákos Bianka

A VOICE sztárja, Burai Krisztián érkezik szombaton a zalaegerszegi Studio Music Clubba, hogy fergeteges bulit csapjon! Az énekes mellett egy dögös női lemezlovas, DJ Natsy is megmutatja magát, aki a legjobb RnB, Hip-Hop és Reggaeton dalokkal fűti fel a hangulatot. További információkért IDE kattints!

Ha egy kis nosztalgiára vágysz akkor sem kell csüggedned, hiszen a Mama Africába a 90'-es évek egyik legsikeresebb fiúcsapata a SHYGYS jön látogatóba. A jó hangulat garantált -  egész éjjel a legjobb retro slágerekre rophatod barátaiddal. Az eseményről ITT tájékozódhatsz.

A Club Angelsben a Másnaposok buija lesz, ahol a Fáraó együttes gondoskodik a jó hangulatról. Ha a mulatós zenét jobban szereted, mint a „tuc-tuc”-ot ott a helyed, ráadásul egész éjjel szuper árakon fogyaszthatsz. ITT találsz bővebb leírást a buliról.

Nagykanizsa készülj: szombat este leoltják a villanyokat a Kanizsa Clubban! Mikor éjfélt üt az óra, minden elsötétül, de a zene nem kapcsol ki. A Lights Off partyra azonban nem kisebb nevek, mint  Pixa, Beatbros, Victoria Kiss, Datrash és Roland is hivatalos. Részletekről ITT tudsz tájékozódni! Ne feledd, csak 16 éven felülieknek!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!