Programajánló

2018.02.23. 15:51

Tudom, hol bulizol ezen a szombaton – Mutatjuk a legjobb partikat Zala megyében!

Olyan a hangulatod, mint az időjárás – borongós és unott? Sok volt a stressz a munkában? Most adunk pár helyet, ahol kitombolhatod magad!

Rákos Bianka

A VOICE sztárja, Burai Krisztián érkezik szombaton a zalaegerszegi Studio Music Clubba, hogy fergeteges bulit csapjon! Az énekes mellett egy dögös női lemezlovas, DJ Natsy is megmutatja magát, aki a legjobb RnB, Hip-Hop és Reggaeton dalokkal fűti fel a hangulatot. További információkért IDE kattints!

Ha egy kis nosztalgiára vágysz akkor sem kell csüggedned, hiszen a Mama Africába a 90'-es évek egyik legsikeresebb fiúcsapata a SHYGYS jön látogatóba. A jó hangulat garantált -  egész éjjel a legjobb retro slágerekre rophatod barátaiddal. Az eseményről ITT tájékozódhatsz.

A Club Angelsben a Másnaposok buija lesz, ahol a Fáraó együttes gondoskodik a jó hangulatról. Ha a mulatós zenét jobban szereted, mint a „tuc-tuc”-ot ott a helyed, ráadásul egész éjjel szuper árakon fogyaszthatsz. ITT találsz bővebb leírást a buliról.

Nagykanizsa készülj: szombat este leoltják a villanyokat a Kanizsa Clubban! Mikor éjfélt üt az óra, minden elsötétül, de a zene nem kapcsol ki. A Lights Off partyra azonban nem kisebb nevek, mint  Pixa, Beatbros, Victoria Kiss, Datrash és Roland is hivatalos. Részletekről ITT tudsz tájékozódni! Ne feledd, csak 16 éven felülieknek!

 

 

Ezek is érdekelhetik