Szerelmes Kalandtúra

2018.02.21. 10:00

Együtt a házasságért Keszthelyen

Eszperente szerelmes vers megírása, játékos feladat a könyvtárban, kreatív feladatok, kóstolóprogramok, kirándulás- e lehetőségek is szerepelnek a keszthelyi Szerelmes Kalandtúra feladatai között.

Keszey Ágnes

Bögös-Andor Viktória és férje Bögös András a Szerelmes kalandtúra megnyitóján

Fotó: Keszey Ágnes

A Szerelmes kalandtúrát a szegedi CsaládKözPont indította útjára, Keszthelyen már negyedik alkalommal van lehetőség bekapcsolódnia a házaspároknak.

- A cél a párkapcsolat ápolása, elmélyítése és az együtt töltött idő megsokszorozása a hétköznapokban is – mondta el Bögös-Andor Viktória, a Szerelmes Kalandtúra egyik szervezője a Balaton Színházban tartott péntek esti megnyitón.

Idén is több feladatot találtak ki a szervezők, melyeket a város több helyszínén felvehető útlevél tartalmaz.

Bögös-Andor Viktória és férje Bögös András a Szerelmes kalandtúra megnyitóján
Fotós: Keszey Ágnes

–Tíz féle időtöltést gyűjtöttünk össze. Ebből öt a titkos, láncreakciós feladat, ami egymásból következik: mindig az adott helyen derül ki a következő helyszín. A csoportos feladatokon a párok közelebbi ismertséget is köthetnek. Vannak olyan programok, melyben a pár kettesben vesz részt. vagy olyan, amit otthon is végezhető.

Lesz például szerelmes vers írása, vagy közös túra- sorolta a lehetőségeket a szervező. Ezeken kívül például Keszthelyen játékos könyvtári feladványok várnak a résztvevőkre, vagy akár faládikót készíthetnek és díszíthetnek a cserszegtomaji kultúrházban. A feladatok teljesítésére öt hét áll rendelkezésre, s még be lehet kapcsolódni a Szerelmes kalandtúrába. A zárórendezvényt majd március végén tartják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!