Sport

2017.09.28. 09:30

Több generáció tagjai mozogtak együtt

Több százan vettek részt az elmúlt hét végi egészségnapon Lentiben, melyet a Mocorgók az Egészségért és a Környezetért Egyesület szervezett.

Korosa Titanilla

Vasárnap délután a Vörösmarty-iskolában közös bemelegítéssel vette kezdetét a sportprogram.

 

A rendezvénnyel nemcsak a rendszeresen sportolókat kívánták megszólítani a szervezők, hanem azokat is, akik egy jó hangulatú családi délutánt szerettek volna együtt eltölteni, hiszen a különféle sportbemutatók mellett a gyerekeket játszóház is várta, a felnőttek pedig kiegészítő programként az egészségfejlesztési iroda munkatársai által végzett szűrővizsgálatokon vehettek részt.

A program elején a kangoo aerobik mellett Tüske Rita lenti tréner a tabata és a capoeira mozgásforma rejtelmeibe vezette be a közönséget.

A bemutatók között Katus Attila személyi edző is megérkezett, aki életmód-tanácsadást és aerobikórát is tartott.

Katus Attila örömét fejezte ki, hogy szép számban vettek részt a rendezvényen érdeklődők, hiszen – mint elmondta – az ilyen eseményeken többeknél is megfogalmazódik a rendszeres mozgás előnyeinek gondolata és veszik rá magukat a sportosabb életmódra. Hozzátette: a mozgás a test karbantartása mellett segít a magányosság és a lelki problémák kezelésében is.

A továbbiakban kick-box bemutatót tartott a zalaegerszegi Fightingsport Hungary Kick és Thai-Box SE, ezt követően a trambulinon végzett fanatic jump tornával ismerkedhettek meg kicsik és nagyok egyaránt, majd a programot zumbabemutató zárta a Zumba Győr Hungary csapatának közreműködésével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!