Rock'n'Roll

2018.11.13. 15:00

Hamarosan vadonatúj lemezzel jelentkezik a Teabag zenekar

A zalaegerszegi formáció egy kis pihenő után tér vissza, nemrég Facebook oldalukon is megszellőztették a közelgő középlemezüket.

Rákos Bianka

Teabag zenekar

-Már javában tart a dalok felvétele, csupán egyetlen számmal nem foglalkoztunk még – tudtuk meg Ambrus Dávid frontembertől. Az énekes azt is elárulta, hogy még néhány slágerről hiányzik az ének, illetve van olyan dal, amelynek zenei alapjaira még ráfér egy kis finomítás.

A zenekar gondosan akarja tematizálni a közelgő EP-t, és ragaszkodnak hozzá, hogy a banda eddig megjelent számai, köztük egy vadonatúj is bekerüljön a repertoárba.

-Arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb színvonalat hozzuk ki abból, ami a rendelkezésünkre áll. A saját dalok mellett várható lesz egy feldolgozás, továbbá az sem titok, hogy az EP címe Lélekméreg lesz – nyilatkozta Dávid.

Az énekes szerint rengeteg tervük és ötletük van 2019-re is, így még sok meglepetést tartogatnak. A lemez várhatóan Spotify-on és Youtubeon lesz elérhető.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában