Filmvilág

2021.12.31. 09:00

Az Elk*rtuk lett 2021 legnézettebb magyar filmje (videó)

Közleményt adott ki a Megafilm, amely azt írja, hogy a 2021-es év a Megafilm életében – a pandémia ellenére – nagyon mozgalmas és termékeny időszak volt.

Az Elk*rtuk lett az év legnézettebb magyar filmje, amelyet már több mint 130 ezren láttak a mozikban – írta az Origo a Megafilm közleménye alapján.

A közleményből kiderül, hogy az Elk*rtuk lett 2021 legnézettebb és legmegosztóbb magyar filmje. A Helmeczy Dorottya és Kálomista Gábor producerek által készített film 130 ezer nézővel az év legnézettebb magyar filmje.

Az óriási siker abból is látszik, hogy a világszínvonalú thriller médiamegjelenéseinek száma közel 5 ezer, ebbe beletartoznak a filmről szóló cikkek, tudósítások, reakciók az online és az offline média területén – olvasható a cikkben.

A közlemény kitér arra is, hogy az Elk*rtuk pro és kontra 

a legtöbb indulatot, véleményt kiváltó film volt, amiről még azoknak is van markáns véleményük, akik nem látták. 

Korábban a portál is beszámolt arról, hogy a Google szerint a film kategóriában a magyarok az Elk*rtuk kifejezést gyakran keresték, a keresések között a második helyen végzett a Venom2 után.

A közlemény azt is írja, hogy az El a kezekkel a Papámtól! című film lett a legjótékonyabb családi film, mivel a film egész stábja csatlakozott a Cipősdoboz Akcióhoz és jótékonysági árverésre bocsájtották a film jelmezeit és relikviáit.

Az Ecc-pecc lett a legrövidebb idő alatt készült tévéfilm, a forgatás csupán 10 napig tartott.

A Béke lett a legtöbbször újrakezdett dokumentumfilm, mert a forgatást a járványhelyzet miatt többször kellett halasztani. A Kék róka lett a legszenvedélyesebb és a legromantikusabb tévéfilm, Az énekesnő lett a legkevesebb színes kockát tartalmazó tévéfilm, míg a Cellamesék lett 2021 legtöbb történetet feldolgozó minisorozata.

Mint írják, a 2022-es év a szerelem éve lesz a Megafilm életében, ugyanis elkezdődnek Molnár Ferenc legismertebb szerelmi történetének, a Liliomnak az előkészületi munkái.

Borítókép: Jelenet a filmből / Megafilm

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!