Bulvár-celeb

2021.11.05. 06:00

„Ott dögöljél meg, ahol fekszel!” – Norbert a gyerekei szeme láttára verte agyba-főbe párját

A 40 éves férfit az sem zavarta, hogy kiskorú gyerekei is látják, hogyan alázza, bántalmazza az anyjukat.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az érdi rendőrök meggyanúsították azt a 40 éves férfit, aki élettársát többször bántalmazta, leköpte, fenyegette, mindezt olykor két kiskorú gyermekük szeme láttára.

Megelégelte volt élettársa viselkedését és feljelentést tett a rendőrségen egy százhalombattai asszony, mivel

a férfi szinte állandósult vitáik közben nem először, testszerte ököllel ütötte-verte ahol érte, megalázóan viselkedett vele, fenyegette és leköpte, mindezt olykor gyermekeik előtt tette.

Egyik alkalommal a férfi, miközben a nő már a földön feküdt, többször megrúgta, és azt kiabálta: „Ott dögöljél meg, ahol fekszel!” R. Norbert minden lehetséges módon igyekezett megkeseríteni volt élettársa életét. Előfordult, hogy a bántalmazott földön fekvő nő zsebéből kiesett mobilját vette magához és vitte el, akadt, hogy a sértett értékeit rongálta meg, vagy festékszóró spray-vel fújta le. A rendőrök 2021. október 30-án felkutatták és elszámoltatták – írják a police.hu oldalán.

A 40 éves férfi kihallgatásán a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, azonban a terhére rótt bűncselekményeket csak részben ismerte be. Próbált védekezni, hogy volt párja megcsalta, ezért viselkedett agresszívan, emiatt volt szélsőséges a kapcsolatuk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!