Bulvár-celeb

2024.04.17. 17:37

Van felesleges 47 milliója? Megveheti belőle Zámbó Jimmy szerény kis búvóhelyét

A család nagy döntést hozott a Király víkendházával kapcsolatban.

MW

Zámbó Jimmy 2000-ben

Forrás: MW bulvár

Fotó: MTI archívum

A Király egykori ráckevei nyaralója tavaly ősszel került fel az egyik ingatlanportálra, ám hiába áll csodaszép, békés környezetben, egyelőre senki sem akarja megvenni.

A víkendház, amely egyfajta búvóhelyként is szolgált Jimmy számára, a soroksári Duna-ág legnagyobb szigetén található, és csak csónakkal lehet megközelíteni

A 75 négyzetméteres ház teljes berendezéssel együtt eladó, eddig közel 50 millió forintot kérnek érte. Sőt, még a folyami átkeléshez szükséges 4 méteres csónak is benne van a vételárban — derül ki a hirdetésből.

A kis búvóhely szép helyen áll, de van egy aprócska hátránya
Forrás: Bors / Ingatlan.com

Ám hiába a sok vonzó tulajdonság, a mai napig nincs új tulajdonosa a "házikónak". Hogy miért? 

A hirdetésből kiderül, hogy valójában egy viszonylag egyszerű faházról van szó, amelyet kívülről szigeteltek. A másik nem túl előnyös tényező, hogy "az ingatlanon bevezetésre került fúrt kútról használható fürdésre, mosogatásra víz", azaz nincs bevezetve a víz a házba...

Nem csoda, hogy bár az érdeklődőket lenyűgözi a mesés környezet, amikor megtudják, hogy 300 métert kell sétálni a legközelebbi kútig, elbizonytalanodnak.

A Zámbó család ezért nemrég úgy döntött, lejjebb viszik a vételárat - írja cikkében a Ripost.  A lap kiszúrta, hogy az eddigi 49,9 millió forint helyett mostmár 46,9 millió forintért árulják a Király búvóhelyét, vagyis 3 millió forintot engedtek az árából.

Hogy ez árengedmény meghozza-e az ingatlanra vadászók kedvét, nem tudni, de a nyár közeledtével biztosan fellendül a víkendházpiac, és valaki éppen Zámbó Jimmy egykori búvóhelyére vet szemet.
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában