Bulvár-celeb

2024.02.15. 06:30

Ettől kikerekedik a szemünk: Schobert Norbi ezt csinálta álmában a feleségével (videó)

Rubint Réka nem is sejtett semmit abból, amit a férje művel vele az ágyban.

MW

A szerelem nem múlik Schoberték között

Fotó: Nagy Zoltán

Csaknem 22 éve kötött házasságot a sztárpár, kapcsolatuk pedig a két évtized alatt egyáltalán nem ingott meg. Réka a szerdai Mokkában elárulta, hogy hosszú párkapcsolatuk titka a kompromisszumkészség, a szeretet és az, hogy maguk elé tudják helyezni a másikat. 

Ez szerinte különösen fontos, hiszen ennyi ideig az ember nem lehet állandóan szerelmes, a kapcsolat akaratuktól függetlenül is hullámzó lesz. Norbi azonban állította, hogy ő mindig ugyanúgy szerette Rékát, Valentin-nap alkalmából azért mégis kisebb összetűzésbe kerültek egymással.

Norbi elmesélte, hogy ő jobban szereti a különleges alkalmak előtti estén átadni szerelmének az ajándékát, és ez Valentin-napon is így történt. 

Már kedd este meglepte feleségét a neki szánt aprósággal, Réka viszont jobban szerette volna, ha ugyanazon a napon ajándékozzák meg egymást. 

A kisebb feszültség ellenére azért boldogan mutatta meg reggel gyönyörű bokaláncát, aminek  elkészülése kalandosabb volt, mint az átadás pillanata.

Az a lényeg, hogy lemértem álmában a bokáját

– mesélte az üzletember, aki meg is mutatta, milyen módszerrel tudta kivitelezni ezt a lehetetlennek tűnő feladatot.

A meglepetés végül nem maradt el, Réka természetesen nagyon örült a kivételes ékszernek, azt azonban elárulta, hogy ő csak szerda délután lepi meg a szerelmét – derül ki a Tények.hu videójából. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában