Bulvár-celeb

2023.11.29. 12:13

Rémisztő üzenetekkel bombázzák Molnár Anikót

Az egykori Nagy Őt egy követője zaklatja.

MW

Fotó: Ripost

Zagyva, rémisztő üzeneteket kap egy követőjétől Molnár Anikó.

Az egykori Nagy Ő, aki egy ideje OnlyFans-modellként dolgozik, közösségi oldalán mutatta meg, milyen üzenetekkel bombázza egy követője. Az érthetetlen üzenetekből már több is érkezett, amikor pedig Anikó válaszolni próbált, úgy tűnt, a feladó e-mail-címe nem is létezik.

Anikó ezeken az üzeneteken még jót szórakozik, azonban volt már, hogy halálosan megfenyegették, amikor egy valóságshow-ban szerepelt. Akkor édesanyjához érkezett egy írógéppel írt levél.

– A levélben az állt, hogy a feladó eladta a lakását azért, hogy minél több szavazatot tudjon küldeni rám, hogy győzhessek a műsorban. Ha végül nyerek, akkor pedig nekem ezért hozzá kell mennem hálából feleségül, és ha anyukám nem győz meg róla, amikor kimegyek a villából, akkor megöl bennünket. Mindenki tudja a történet végét, végül nem nyertem meg a fődíjat. Édesanyám bár csalódott volt miatta, egyben egy hatalmas kő esett le a szívéről... – mondta a Ripostnak.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában