Bulvár-celeb

2023.11.30. 10:16

Megszólalt az ügyvéd: nehéz hetek várnak Galambos Lajosra

A trombitaművész állapota egyre romlik.

MW

Fotó: Szabolcs László

Nehéz hetek várnak Galambos Lajosra, aki közműlopás és vesztegetés miatt 3 év 6 hónapos börtönbüntetését tölti a berettyóújfalui börtönkórházban, miután a baracskai börtönből egészségi állapota után átszállítottak oda. Lagzi Lajcsi állapotáról szinte folyamatosan aggasztó hírek érkeztek, és ügyvédje szerint most sem jobb a helyzet – írja a Bors.

– Örömmel mondanám, hogy ügyfelem egészségi állapota javult, de sajnos ennek éppen az ellenkezője igaz. Jól látható, hogy romlott az állapota, de nem szeretném részletezni, hogy mindennek mik a pontos jelei. Ugyanakkor azt nem tudom megmondani, hogy ez az egészségügyi helyzet milyen módon befolyásolja majd Galambos Lajos fogva tartásának módját vagy idejét – mondta a lapnak dr. Csontos Zsolt, aki azt is elárulta, hogy az ünnepek miatt Galambos Lajosra nehéz hetek várnak.

Lagzi Lajcsi rengeteg erőt merít abból, hogy a lehetőségekhez képest folyamatos kapcsolatot tud tartani a szeretteivel. Ugyanakkor tart attól, hogy a december hónap még az eddig eltelteknél is nehezebb lesz számára, hiszen az ünnepi időszak és különösen a karácsony nagyon nehéz minden fogvatartott számára – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában