Bulvár-celeb

2023.02.12. 10:15

Berki Mazsi keresi a bajt

Mazsi mindig balhés férfit választ maga mellé?

Forrás: Instagram

Nem volt szerencséje azoknak az utasoknak, akik február 8-án, Doha irányába indultak repülővel, az úton ugyanis egy hangos társaság mindent megtett annak érdekében, hogy mindenki rájuk figyeljen - írja a Bors.

„Úgy négy sorral mögöttük ültem. A február 8-án reggel 10-kor Dohába induló, Qatar Airways járaton utaztak, a 17-18. sor környékén. Egy 6 vagy 8 főből álló társasággal mentek, 

 

és az út végére elég kínosan viselkedtek. Rengeteg alkoholt fogyasztottak, de tényleg olyan sokat, hogy a stewardessek többet jártak hozzájuk, mint összesen a többi utashoz, a végén már nem is kaptak többet. Teljesen ledöbbentem ezen a viselkedésen!" 

 

– írta felháborodottan egy névtelen szemtanú a promotions-hu oldalnak.

A csapat az útvonal figyelembevételével nagy valószínűséggel a Távol-Keletre vette az irányt, és mivel a beszámolók nem említenek gyerekeket, feltételezhető, hogy felnőtt buliba indult a társaság, hogy egy napsütötte tengerparton engedjék ki a gőzt.

Ebben természetesen nincs semmi elítélendő, mindenki oda megy, ahova csak akar, az utastársak zavarása, a kínos viselkedés azonban már egészen más téma.

 

Vajon miért nem tudnak felnőtt emberek kulturáltan viselkedni? És mi lehet az oka annak, hogy Berki Mazsiról nem először jelennek meg olyan hírek, miszerint kellemetlen helyzetbe került nyilvánosan? A fiatal özvegynek Berki Krisztián mellett is meg kellett élnie pár kínos pillanatot, a férje agresszív és nemtörődöm viselkedése miatt.

 

Berki Mazsi új szerelméről egyelőre keveset tudni. Annyi bizonyos, hogy egy jómódú, megnyerő külsejű, atletikus termetű férfiról van szó, aki rajong a konditermekért és az egzotikus utazásokért. Ebben nagyon hasonlít Krisztiánra. És a jelek szerint abban is, hogy nem mindig veszi figyelembe, hogy a körülötte lévőknek milyen igényei vannak…

A teljes cikk ide kattintva a Bors oldalán olvasható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!