fájdalmas felismerés

2021.01.30. 18:50

Itt a megcsalás új módszere: ezekből a jelekből biztosan felismerheted, hogy átvágnak

Alattomosan kezdődik ez a fajta hűtlenség, és sokszor csak túl későn derül ki. Vannak azonban olyan apró jelek, amikről rájöhetsz, hogy a nő már kifelé kacsintgat a kapcsolatból.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A megcsalásról mindenkinek a tettenérés jut eszébe, az idegen férfi a hitvesi ágyban, vagy egy-két árulkodó üzenet. Pedig nem mindig jár konkrét tettekkel a hűtlenség, hanem sokkal fájdalmasabban csap le: amikor a partner érzelmileg csalja meg a másikat. Hogy mit is jelent ez? Például a feleség soha nem lépett félre, de romantikus érzéseket táplál egy munkatársa iránt, és minden figyelmét, gyengédségét neki adja. Ez a fajta megcsalás pedig hamar megmutatkozik a kapcsolatban is, érdemes figyelni ezeket a jeleket! – írja a Ripost.

1. Mindennél fontosabb egy új barát

Ha a közös filmnézés helyett egy új barátjával beszélget órákig a telefonon, vagy egyre többször találkozik vele, akkor könnyen lehet, hogy már alakulnak az érzelmek kettőjük között. Sokszor ilyenkor még maga a nő sincs ezzel tisztában, csak kellemesen érzi magát az idegen férfi társaságában.

2. Külön utakon jár

Ha régen rengeteg időt töltött egy nő a férjével, újabban pedig mindenféle ürügyet talál, hogy lemondja a közös programokat, akkor könnyen lehet, hogy kezd érzelmileg elhidegülni, mert valaki más képbe került már.

3. Sokat lóg az interneten

Gyanús jel, ha korábban utálta a közösségi oldalakat, most pedig szinte egész nap azokat böngészi. Ha abbahagyja a gépelést, amikor a párja belép a szobába, akkor könnyen lehet, hogy azzal a másikkal chatelt éppen.

4. Rejtegeti a telefont

Ha korábban soha nem védte jelszóval, most pedig igen, sőt: igyekszik olyan helyen tartani a mobilt, ahol nincs szem előtt, akkor könnyen lehet, hogy valami rejtegetnivalója akadt.

5. Újabban sokat túlórázik

Sokszor a férfiaknak az lesz gyanús, hogy a párjuk, aki korábban mindig igyekezett haza, mostanában egyre többször telefonál esténként, hogy bent kell maradnia a munkahelyén. Ilyenkor könnyen lehet, hogy egy vonzó kolléga miatt vállal plusz órákat.

6. Egyre kevesebbet mesél

A nők szeretik megosztani a párjukkal, hogy mi történt velük aznap, sőt, kifejezetten vágynak rá, hogy a férfi érzelmileg is támogassa őket. Ha ez hirtelen elmarad, könnyen lehet, hogy ezt a figyelmet és támogatást megkapja egy másik férfitól.

7. Mindentől a plafonon van

Egy ártatlan kérdésből is hosszú veszekedés vagy mosolyszünet lesz, és a férfi nem érti, mi történik. Sokszor azok a nők, akik kikacsintgatnak a kapcsolatból, már nem érzik jól magukat a párjuk mellett, és alig várják, hogy újra a másikkal beszélgethessenek.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!