Gazdaság

2013.03.11. 21:59

Megyekártyával olcsóbb

Április elejéig minden hűséges olvasónk kézhez kapja azt a megye kártyát, amellyel országszerte közel kétezer helyen kedvezményesen vásárolhat és vehet igénybe különféle szolgáltatásokat.

Tóth B. Zsuzsa

A kedvezményt adók köre folyamatosan bővül. A megyekártyával a Zala megyei lakosok olcsóbban tankolhatnak országszerte az Agip kutakon, kedvezményesen vásárolhatnak a megyében egyebek mellett mobiltelefont, ruhát, cipőt, kovácsoltvas termékeket, táskát. Olcsóbban vehetik igénybe a kegyeleti és az egészségügyi szolgáltatásokat, kevesebbet fizethetnek a gyógyszertárban. Kevesebbet kell fizetniük például a vendéglátásért.

Tehát azok az olvasók, akik legalább egy éve már előfizetők, vagy most előfizetnek, az előfizetéssel együtt nemcsak a lapot kapják meg kora reggel, harminc százalékkal olcsóbban, mintha naponta vásárolnák, hanem országszerte közel kétezer elfogadóhelyen több kedvezményt is igénybe vehetnek a megyekártyákkal. Ügyfélszolgálatainkon szintén számos ötletet adunk például ajándék vásárláshoz a kártyával.

Amellett a kedvezményadók sora folyamatosan bővül, a vásárlók egyre több pénzt takaríthatnak meg, ha figyelemmel kísérik felhívásainkat. Ajánlatos tehát sosem otthon felejteni a megyekártyát, hiszen akármerre is visz az útjuk, ennek lehetőségeit a megyén kívül, sőt, országszerte sok helyen praktikusan kihasználhatják. Egy négy tagú család egy évben akár hatvan-nyolcvan ezer forintot is spórolhat, ha odafigyel és ott vásárol, ahol jelentős összeget takaríthat meg a megyekártya rendszeres használatával.

A Zala Megye Kártyával Zala megyében közel 250 elfogadóhelyen adnak kedvezményt,a megyén kívül pedig közel 1700 helyen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!