Gazdaság

2010.11.15. 13:20

Vállalkozói konferencia Zalaegerszegen

Idén is folytatódik az a kis- és középvállalkozóknak szóló rendezvénysorozat, melynek keretében a sorozat szakértői az ország 19 városában több ezer vállalkozó számára ismertetik az előttünk álló időszak várható gazdasági folyamatait, piaci trendjeit, valamint segítenek a vállalkozókat leginkább érintő pénzügyi kérdések megválaszolásában.

zaol.hu

 - A megváltozott gazdasági és piaci környezetben a hazai kkv-k egyik legfőbb problémája, a hazai és a világgazdasági környezet kiszámíthatósága, valamint a - vállalati tevékenység zökkenőmentes fenntartásához szükséges – finanszírozási kérdésekben való tisztánlátás - mondta Magos Zsolt, a Raiffeisen Bank régióvezetője, a konferencia házigazdája. - A tapasztalatok azt mutatják, hogy az országkockázati felártól a makrogazdasági jelenségeken át, a konkrét vállalatfinanszírozási problémákig - mint például az árfolyamhatások kivédésének lehetősége - széles összefüggéseket kell átlátnia napjainkban egy vállalkozónak.
 
A program keretében november 16-án 14 órai kezdettel a Zalaegerszegen az Erdőgyöngyében Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője ismerteti a világgazdasági válság aktuális hazai kihatásait, az Európai Unió országainak gazdasági állapotát, Magyarország nemzetközi megítélését és a várható devizaárfolyamokat.

A konferencia résztvevői ezen túlmenően megismerkedhetnek - a rövidlejáratú forgóeszköz-hiteleken túl a hosszú távú beruházás-finanszírozáson át - a vállalatok pénzgazdálkodással kapcsolatos aktuális problémáival, illetve a banki tanácsadók elmúlt időszakbeli ügyféligényekből származó legfontosabb tapasztalataival. A konferencia abban is segítséget nyújt a kkv-k vezetőinek, miképpen vehetnek igénybe most kedvezményesen, akár induló költségek nélkül különféle vállalati hiteleket, pénzforgalmukhoz leginkább illeszkedő kedvezményes számlaszolgáltatásokat, továbbá egyéb költséghatékony pénzügyi szolgáltatást.

 

Ezek is érdekelhetik