Gazdaság

2010.07.01. 06:46

Váratlanul átálltak a Digi TV-re

Összekavarodtak a tévécsatornák szerdán azoknál az előfizetőknél, akik eddig az Infrasat Kft.-hez tartoztak. Egyik olvasónk azt kifogásolta: váratlanul, s korán álltak át a Digi TV-re.

Szabó Judit

Olvasónk meglepődve tapasztalta, hogy már június 29-én megszűnt az Infrasat kábeltelevíziós szolgáltatása, holott csak július elsejétől veszi át a rendszert a Digi Kft., amellyel maga is szerződést kötött. Szerkesztőségünkhöz fordult, és kifogásolta, hogy nem kapott előzetes értesítést arról, hogy már kedden megváltoztatják a csatornakiosztást. Az átállás után azt tapasztalta, hogy csak néhány csatornát tud fogni, a többit nem tudta beállítani a tévékészülékén, osztotta meg lapunkkal.

Zalaegerszegen számos előfizetőt érint a változás, amelyről részleteket szerettünk volna megtudni, s az Infrasat Kft.-hez fordultunk. Szijj István ügyvezető igazgató nem nyilatkozott, mint elmondta: cégük már nem kompetens az ügyben, s a Digi Kft.-hez irányított. Doma Árpád területi vezető arra kért, jutassam el írásban a kérdéseket, majd délután arról tájékoztatott: továbbította a levelet a cég budapesti központjába. Onnét érkezik válasz olvasónk felvetéseire, várhatóan a csütörtökön.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!