Gazdaság

2006.09.14. 02:28

Szerény érdeklődés

Nagykanizsa (pa) - Roppant szerény érdeklődés kísérte a kedden megtartott közmeghallgatást, a képviselő-testület csupán pár lakossági észrevétellel, kritikával szembesült.

nincs nev

Lakatos Ferenc, a Liszt Ferenc utcában élők problémáját tolmácsolta: a Hevesi utca felújítása után új forgalmi rend lépett érvénybe a Hevesi utca és a Liszt Ferenc utca kereszteződésében, ugyanis utóbbiból - mely zsákutca - kizárólag jobbra lehet kikanyarodni.

Gáspár András, a VIA Kanizsa Kht. vezetője megígérte: továbbítják a lakók problémáját a megyei közútkezelő társasághoz. arra volt kíváncsi, nem lehetne-e visszaállítani a régi 33-as járatot, mely a keleti városrésztől egészen a vasútállomásig közlekedett. A város polgármestere jelezte: rövidesen felülvizsgálják a buszjáratok kihasználtságát.

Inkovics Balázs

Gyertyánági Endre, a Civil Fórum Egyesület elnökeként azt sérelmezte, hogy a város internetes portálján alig lelhető fel friss információ, többek közt nem lehet hozzájutni a közgyűlési határozatokhoz, illetve rendeletekhez sem. Mindez azért is aggályos, mert januártól lép életbe az elektronikus szabadságra vonatkozó törvény, mely jogot biztosít az interneten való informálódáshoz. Dr. Kelemen Marcell jegyző elismerte, hogy jelenleg akadozik az internetes rendszer, s gyakran nem érhetők el a legfrissebb anyagok, ígéretett tett arra, hogy a jövőben jobban odafigyelnek erre, és hamarosan egyéb szolgáltatásokkal is bővül a város internetes honlapja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!