Foci

2016.01.06. 16:52

Zalaszentlászlói siker a téli tornán

Zalaegerszeg – Immár harmadik éve szerveznek teremlabdarúgó tornákat a megyei gyermekvédelmi szakellátásban élők részvételével.

Kerkai Attila

A hagyományos sorozat legújabb állomását a ZMGYK és TEGYESZ Zalaegerszegi Gyermekotthona, valamint az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága együttműködésével rendezték meg a téli szünetben.

A résztvevő csapatok csoportképe a jó hangulatú mérkőzések után. Várják a következő szünidőt 
Fotó: a szerző

A tornák – melyeken mindig részt vesznek kapcsolódó, tehát a szakellátáson kívüli csapatok is – negyedévente, az iskolai szünetekben kerülnek megrendezésre és a 2015-ös téli fordulót ezúttal az egerszegi Ostoros-csarnokban tartották meg. Öt együttes, két kisiskolás illetve három középiskolás gárda vett részt az erőpróbán, amelyen az idősebbek közt az első helyet a zalaszentlászlói lakásotthon és a befogadó otthon közös együttese kaparintotta meg. Második az egerszegi Kölcsey-gimnázium, harmadik pedig a nagykanizsai speciális gyermekotthon. A kisiskolások között a zalaszentlászlói lakásotthon együttese nagy csatában verte a zalaegerszegi gyermekotthon legjobbjait.

A jó hangulatban és sportszerű küzdelemmel eltelt sportos délelőttöt követően pedig kupákkal és ajándékcsomagokkal tértek haza a játékosok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!