Foci

2015.12.05. 20:05

Ez csupán egy pillanatfelvétel

A nézők nem tértek vissza a lelátókra. Egyelőre így fest a helyzet: hiába az előkelő 20. helyezés a világranglistán, a magyar válogatott kijutása a labdarúgó Európa-bajnokságra, továbbra is elmaradnak a nézők a hazai bajnokikról. Nehéz ügy.

Kerkai Attila

Bernd Storck szövetségi kapitány is megszólalt, úgy fogalmazott, a mostani sikerek csupán egyfajta pillanatfelvételt jelentenek, sokkal hosszabb idő kell a pozitív elmozduláshoz. Ugyanakkor hozzátette: szerinte van a magyar futballban potencia. Csakhogy épp eleget hallották az emberek, hogy mennyire gyenge ez a magyar futball, amire ránézni sem érdemes, s addig hasonlítgatták a topligákkal az NB I-et, hogy tényleg elillant a maradék néző is. Meg aztán egyáltalán nem bizonyult kedvcsinálónak a szurkolói kártya feltűnése sem... Csányi Sándor MLSZ-elnök mostanra kimondta, hiba volt bevezetni, legalábbis abban a formában, ahogy megtörtént. A szabályozókon már enyhítettek, de ebben az esetben is beivódott a szurkolókba a negatív visszhang. A szövetségben ösztönzőkön gondolkodnak, hogy a klubok minél több nézőt csábítsanak ki a lelátókra. Az ötlet nem rossz, várjuk meg, mire jutnak. Ám, ha lehetne egy pici kérés ez ügyben: végre tényleg értelmes dolgokkal foglalkozzanak...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!