Foci

2015.05.01. 17:58

Megyei I.: Előzhetnek a csesztregiek - A Lentinek nyernie kell, ha nem akar leszakadni a Hévíztől

Lassan a hajrához érkezik a labdarúgó megyei bajnokság I. osztályának küzdelemsorozata. A hét végén a 25. fordulóval folytatják a csapatok.

Bozó Péter

Szombaton két találkozóra kerül sor, a bajnokaspiráns Lenti TE Sport 36 az Olajmunkás Gellénháza együttesét fogadja. A hazaiak a legutóbbi három mérkőzésükön mindössze egyetlen pontot szereztek, így ha szombaton sem nyernek, távolabb kerülhetnek az éllovas Hévíztől. Az biztos, hogy nem lesz könnyű dolguk az olajosok ellen, de mindent meg kell próbálniuk a három pont megszerzéséért. A két csapat őszi találkozóján a Lenti csak a 93. percben, Nagy Bence góljával tudta döntetlenre menteni a gellénházai meccset, igaz, akkor közel 60 percet emberhátrányban futballoztak a vendégek. Ugyancsak szombaton rendezik a Szerszámsziget-Zalalövő–Zalagrár Pókaszepetk mérkőzést.

A gellénházai Hadnagy Milán (jobbra) lő kapura a Letenye ellen. Fotó: Katona Tibor

A listavezető Hévízre valamivel könnyebb feladat vár, ők a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák otthonában lépnek pályára vasárnap, míg a Tarr Sprint Andráshida a Szepetnek együttesét látja vendégül ugyanezen a napon. A Csács-NSE Letenyére, a Lets Do It Technoroll Teskánd Semjénházára, a Nagykanizsa pedig Zalaszentgrótra látogat a hét utolsó napján. A Femat Csesztreg a Műszer Automatika Tótszentmárton vendége lesz és amennyiben sikerül győzelemmel hazatérniük, a Lenti pedig nem nyer, akkor a dobogóra is felléphetnek a jó formában lévő csesztregiek a fordulót követően.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!