Foci

2015.03.12. 16:30

Megyei II.: Rangadó Alsópáhokon, délen az újonc Lenti TSZ a címvédő Gutorföldét fogadja

Zala megye - A 18. fordulóval folytatódnak a megyei labdarúgó II. osztály küzdelmei a hét végén.

Bozó Péter

Az Északi-csoportban már szombaton 11 órakor megkezdődnek a küzdelmek, a zalaegerszegi műfüves pályán fogadja a harmadik AF Páterdomb nyolcadik Zalaszentivánt, valamint két esetben is tabellaszomszédok találkoznak egymással. A negyedik Türje az ötödik Alsópáhok vendége lesz. Ősszel a két csapat 2–2-es döntetlent ért el egymással, úgy, hogy már a félidőben kialakult a találkozó végeredménye és az alsópáhokiak 11-est is hibáztak a második játékrészben. A türjeiek tavasszal eddig mind a két találkozójukat megnyerték, a rangadón is folytatnák ezt a sorozatot. A hetedik Z+D Cserszegtomaj pedig a tabellán egy hellyel és két ponttal előttük álló Gyenesdiás Kinizsihez látogatnak és szeretnének az őszi 5–2-es vereségért visszavágni. A végeredmény ellenére nem volt akkora a különbség a két csapat között, a szombati találkozó is küzdelmes mérkőzésnek ígérkezik. A listavezető Böde ezúttal a tizenharmadik Keszthelyhez utazik, míg a második Zalaszentgyörgy a tizennegyedik Botfát fogadja hazai pályán.

Kecskés Máté (jobbra) csinálja meg a cselt Karvalics Gábor mellett a múlt hét végi Police-Ola–Páterdomb (0–1) mérkőzésen. Fotó: Pezzetta Umberto

Délen az újonc Lenti TSZ két győzelemmel indította a tavaszt, a 18. játéknapon hazai pályán a tavaly bajnok Sportklub Gutorföldét fogadják, akik a legutóbbi hat mérkőzésükből csak egyet tudtak megnyerni, így jelenleg a tizenegyedik helyet foglalják el a tabellán. Nem lesz tehát egyszerű dolga a címvédőnek, ha meg akarja szerezni a három pontot. Az ötödik Alucsat-Zalaszentbalázs visszavághat az őszi vereségért a Gelsének, akkor 4–0 lett a végeredmény, Horváth Ramon két gólja mellett még Csizmadia Szilárd és a góllövőlistát 27 góllal vezető Kolperger Szilárd volt eredményes azon a találkozón. A listavezető és tizenhat mérkőzés óta veretlen Páka a tizedik Molnárit fogadja, míg a második Z-Service Zalaszentmihály Bakra, a harmadik Flexibil-Top Zalakomár pedig Galambokra látogat a szombati játéknapon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!