Foci

2015.03.18. 18:02

A Göcsej SK őrzi a veretlenségét - Kiélezett NB II-es futsal bajnoki a Győrújbarát csapata ellen

Zalaegerszeg - A futsal NB II Nyugati-csoportjának 22. fordulójában is megőrizte veretlenségét az éllovas Göcsej SK.

Jóna István

Göcsej SK–Barátok Győri Futsal Klub 6-3 (3-2)

Zalaegerszeg, Városi Sportcsarnok, 500 néző. Jv: Wittner (Stumpf, Babos).

Göcsej: Balikó – Bagó, Halmos, Bogyó, Horváth. Csere: Lekics, Friss, Papp, Szabó, Schmidt, Szőke, Tóth, László, Nagy. Játékos-edző: Bagó Gábor.

Gólszerzők: László, Halmos (2), Bogyó (2), Nagy illetve Horváth M (2), Biedel.

Halmos Máté (Göcsej) lép ki a vendégek két játékosa között. Fotó: Katona Tibor

Nagy lendülettel kezdtek a csapatok, a vendégek nem ijedtek meg a listavezetőtől. A 7. percben aztán megtört a jég, és az első hazai góltól beindult a gépezet: alig 12 perc alatt 3-0-ra vezetett a Göcsej. Az előny túlzottan megnyugtatta a hazaiakat, amit a lelkes vendégek kihasználtak.

A második félidőben kemény, de sportszerű csata folyt a pályán. Ahogy az idő haladt, több lett a hiba, a kapkodás és a szabálytalanság, és a hazaiak a 33. perc és 4-3 után tudták végleg döntésre vinni a dolgot.

 

Bagó Gábor: „Nehéz mérkőzésre számítottak és az is lett belőle. A védekezésbeli hibákat az ellenfél kihasználta, és ezért vált szorossá a mérkőzés."

A Göcsej SK is csatlakozott a ZTE FC felhívásához, amelyben a 13 éves Horváth Krisztofer gyógykezeléséhez kértek a szurkolóktól hozzájárulást. A csapat és a szurkolók 22010 forintot adtak át az összecsapás után az NB II-es klub vezetőinek.

A Göcsej SK négy fordulóval a bajokság alapszakaszának vége előtt négy ponttal vezeti a bajnokságot. A következő mérkőzésre két hetet kell várniuk a szurkolóknak. A 10. helyen tanyázó SFC SE elleni bajnokit március 30-án 20 órakor, Siófokon játsszák majd a zalaiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!