Foci

2014.05.29. 06:01

Karnyújtásnyira a bajnoki címtől a Csácsbozsok-Nemesapáti SE

Szerdán pótolták Nemesapátiban a Zala megyei labdarúgó-bajnokság II. osztályának Észak csoportjában, a 27-dik fordulóban félbeszakadt Csácsbozsok-Nemesapáti SE – Vasboldogasszonyi LSC mérkőzést.

Horváth László

 

Csácsbozsok-Nemesapáti SE - Vasboldogasszonyi LSC 4-1 (2-0)

A kezdésre, 100 néző előtt Lakics Péter sípmester vezetésével (segítői: Marinecz László, Aczél László) az alábbi összeállításban vonultak a játéktérre a csapatok:

 

Csácsbozsok-Nemesapáti SE: Dr. Sinkó – Szeglet, Sziráki Somogyi, Hideg, Lepár, Nyári (Szegleti), Bita (Rédei), Vass (Kinder), Horváth P., Somodi (Makasics) edző: Kovács Imre

Vasboldogasszonyi LSC: Gál – Cséve, Szente, Terbe, Pongrácz, Szabó T., Horváth Z., Németh, Szabó Cs., Simon, Farkas (Szakos) technikai vezető: Pongrácz Ágnes

Az első tíz percben enyhén szólva is unalmas passzolgatás folyt a játéktéren, majd a 12. percben egy jobb oldalról elvégzett szabadrúgás utáni kavarodás végén a vendégek az apáti kapuba juttatták a labdát, a találatot a játékvezető les miatt annullálta.  A vasboldogasszonyi csapat a középpályán próbálta megszűrni a hazaiak támadásait, míg a vendéglátók kontrákra rendezkedtek be. A 25. percben és a 30. percben Horváth P. felhőfejesekkel küldte a labdát a gólvonalon túlra, így a hazai csapat várhatta megnyugtató előnnyel a folytatást.

Szünet után a vendégek mindent egy lapra tettek fel, támadásaikat siker koronázta (közben a hazaiak három alkalommal is 7-8 méterről az üres kapu mellé/fölé durrantottak, vagy Gál kapus tornázta kapu fölé a labdát), az 57. percben egy jobb oldali szabadrúgást a hazaiak „benéztek”, Horváth Z. pedig élt a lehetőséggel 2-1. Az apátiak ezt követően nagyobb sebességre kapcsoltak, egy pontrúgást követően Somogyi robbant be, és fejjel védhetetlenül vette be Gál kapuját 3-1. A 88. percben ritkán látható szerencsés góllal állította be a végeredményt Szegleti. A felezővonaltól előre ívelt labdára az egyik vendégjátékos és a hazai Rédei rajtolt, ők egymás semlegesítésével voltak elfoglalva, a labda egyet pattanva a kapujából kimozduló Gál kapus mellett a gólvonalon túlra jutott 4-1.

Közepes színvonalú mérkőzésen megérdemelten nyert a hazai csapat, akik vasárnap a Nagykapornak elleni hazai mérkőzés után már bajnokként vonulhatnak le a pályáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!