Foci

2014.02.12. 16:31

Karmacsi győzelem a végén

Keszthely - Farsang Kupa néven az idén is megrendezték a megyei labdarúgó bajnokság III. osztály Keleti-csoportjának mezőnyére „alapozó” teremlabdarúgó-tornát.

Kerkai Attila

A Csokonai Sportcsarnokban 12 együttes vett részt a viadalon két „beugróval", hiszen a zalacsányi Vadászcsárda és a Gyenesdiás II. csapatai úgymond amatőr együttesként neveztek. A két hatcsapatos csoportra osztott mezőny előbb külön-külön kezdte meg a csatározásokat, majd az első négy helyezett a keresztjátékkal folytatta a viadalt. A győzelmet végül a Karmacs együttese szerezte meg a Vadászcsárda és a Sármellék előtt és egy különdíj talált gazdára. A győztes csapat legjobb góllövőjét díjazták, és Cser Ferenc érdemelte ki az elismerést.

A küzdelmek végén Galántai Tibor főszervező jól hangulatúnak és sportszerűnek nevezte a küzdelmeket, azonban arról is beszélt, hogy az eredeti terveit végül nem tudta megvalósítani. Szerette volna ugyanis, ha II. osztályú együttesek is neveznek, akik külön vetélkedhettek volna. Az Északi-csoport valamennyi csapatának elküldte a kiírást, hátha lesz olyan együttes, amely élne az indulás lehetőségével.

– Csak annyit kértem, hogy akár igenlő, akár nemleges a válaszuk, erről értesítsenek, de csak a Várvölgy és a Gyenesdiás jelezte, hogy nem tudnak eljönni. A többiek még csak válaszra sem méltattak, pedig egy sportágon belül vagyunk és ennyivel tartozhatnánk egymásnak, hogy evvel is megtiszteljük egymást... – fűzte hozzá Galántai Tibor.

Farsang Kupa. Elődöntő: Sármellék–Karmacs 0-2, Óhíd–Vadászcsárda 0-1. A 3. helyért: Sármellék–Óhíd 1-0. A döntőben: Karmacs–Vadászcsárda 3-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!