Foci

2013.06.19. 08:49

Andáshida és ZTE II: mindketten folytathatják (képgalériával)

A labdarúgó Magyar Kupa országos tábláján a második kört játszották. Két zalai gárda volt érintett. Mind a ketten átugrották a lécet . Az Andráshida és a ZTE II is továbbjutott.

Zalai Hírlap

Balatonkeresztúr-ZTE FC II 2-2 (1-0, 2-2, 2-2) büntetőkkel 5-4 a ZTE javára

A ZTE FC II Vörös - Pál, Major, Kovács K., Kiss P. (Balogh B.) - Salamon, Mavolo, Szabó P., Juhász - Horváth P., (Darabos), Jasarevic, edző: Preisinger Sándor összeállításban játszott. A vendégek végig támadták a találkozót, de kihagyták a helyzeteket. A hosszabbításban nem született gól. A büntetők döntték el, hogy ZTE FC II. a jutott tovább. Gólszerzők: Bakos P., Volf, illetve Darabos, Jasarevic.

Kentaur Sprint Andráshida-Balatonlelle 4-1 (2-1)

Andráshida: Osbáth - Szíjártó, Bandics, Török, Varga, Luki, Dobos (Horváth), Sági A., Sági G., Méhes (Kovács L.), Rohonczi (Huber). Edző: Dobos Sándor.

Az NB III Dráva-csoportjának egyik meghatározó tudású együttese ellen helyenként kifejezetten jól és ötletesen futballozott az Andráshida. Különösen a második félidőben játszottak jobban, így különösen ebben az időszakban, egy pillanatnyi kétség sem férhetett ahhoz, hogy melyik együttes jut tovább.

Gólszerzők: Méhes (2), Török, Kovács L.
Sport: futball rovat

Ezek is érdekelhetik