Foci

2011.10.14. 06:09

Labdarúgópályát avattak a hajdani ruhagyár területén

Csütörtökön a gyerekek nagy örömére felavattak a megyeszékhelyen a hajdani ruhagyár területen egy füves labdarúgópályát Zalaegerszegen.

Bóbics László

- Városunkban a Landorhegyi és a Deák-Széchenyi iskolában is folyik sportiskolai képzés, ezért nagyon jó helyre került ez a pálya - fogalmazott Balaicz Zoltán alpolgármester. - A képzés színvonalának emelésére szükség van az infrastrukturális feltételek biztosítására. A művfüves játéktér mellett szükség volt erre a pályára is.

A két iskola igazgatója, Mátai Ferenc és Rozmán Sándor is elégedetten szemlélte a játékteret. Hangsúlyozták, hogy az önkormányzat mellett több jeles cég, a két intézmény technikai személyzete és a gyerekek is nagyon sokat dolgoztak azért, hogy új futball- és lábteniszpálya is a rendelkezésükre álljon.


Legjobban a gyerek örültek az új játéktérnek.

- Szabadidőben, órákon és és amikor engedélyt kapunk rá mindig szívesen rúgjuk a labdát a fűvön - mondta a landorhegyi iskola 8/a osztályos diákja, Bonyhád Áron.



Futball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!