Foci

2010.08.03. 17:44

Vb-játékunk nyertese: Nem nézett minden meccset, de a tippelés így is jól ment

Parragi Róbert Xbox-on játszhatja újra a futball-világbajnokság mérkőzéseit, köszönhetően annak, hogy megnyerte a Pannon Lapok Társasága vb-tippversenyét.

Sámel József

A fiatalember kedden zalaszentgróti ügyfélszolgálati irodánkban vehette át nyereményét, egy játékkonzolt és két tálca sört.

 Érdeklődésünkre azt mondta, örült, hogy részt vehetett a játékban, annak pedig még inkább, hogy legtöbb esetben jól tippelt.

-  A Zalai Hírlapban láttam a hirdetést, ezután néztem meg az újság honlapján a részleteket - idézte fel a kezdeteket a fiatalember, hozzáfűzve: imádja a focit, játszani és nézni egyaránt, de a világbajnokság összes meccsét időhiány miatt természetesen nem tudta figyelemmel kísérni. A tippelését azonban ez egyáltalán nem befolyásolta.

 

 

- Persze, ismertem a csapatokat, de erre nem mindig lehet adni, a pályán akadnak véletlenek, meg a szerencse is közbeszólhat. Talán azért is nyertem meg a tippjátékot, mert a hollandoknak szurkoltam, őket vártam a döntőbe, s végigvittem ezt a vonalat - folytatta.

- Kezdetben egyáltalán nem álltam jó helyen, ám amikor Hollandia legyőzte Brazíliát, Németország pedig Argentínát búcsúztatta, akkor a helyes tippek miatt az első helyre ugrottam. A bronzmérkőzés után pedig már tudtam, hogy megnyertem a játékot, hiszen az előnyöm behozhatatlan volt. A hollandok ugyan vesztettek a döntőben, ám annyira azért nem voltam szomorú, hiszen én nyertem...

Parragi Róbert-  aki a ZTE hasonló játékán nemrég harmadik helyezést ért el - örült a nyereményének. Azt mondta, miután hazaér a munkából, azonnal kipróbálja az Xboxot.

- S ha legközelebb indul hasonló játék a Zalai Hírlap jóvoltából, akkor ismét résztvevője leszek - tette hozzá.




A nyertesek listája itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!