Foci

2010.05.18. 10:22

Lehet, hogy az olasz hős is lemarad?

A torinói központú La Stampa címú újság értesülései alapján a 2006-os olasz VB-hős Fabio Grosso is kimarad Marcello Lippi nyári keretéből. Lippi ma délutánra ígérte azt a három nevet, akiknek el kell hagynia a Sestriere hegyekben lévő “Azzurri” edzőtábort.

zaol.hu

Az újság információi alapján Grosso, aki csodás gólt lőtt a németeknek az elődöntőben négy évvel ezelőtt, és aki az utolsó – mindent eldöntő - tizenegyest lőtte a berlini fináléban a franciák ellen, kihagyhatja Dél-Afrikát.

A játékosnak felemás szezonja volt klubcsapatával a Juventusszal, és Lippinek rajta kívül két jelöltje is van a balbekk-pozícióra: Salvatore Bocchetti a Genoa és Mattia Cassani a Palermo védője is remek évet zártak.

Az újság szerint elképzelhető, hogy Salvatore Sirigu a Palermo kapusa mellett három középpályás, Mauro Camoranesi, Andrea Cossu és Antonio Candevra repülőjegye is kétséges..

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!