Foci

2009.09.25. 02:29

Rajcomar elviekben maradhat

Zalaegerszeg (ka) - Elvi egyezség született a ZTE FC és a holland Prince Rajcomar között a játékos leigazolásáról.

Kerkai Attila

Tegnapi számunkban jeleztük, hogy csütörtökön tárgyalnak a felek arról, hogy a keddi labdarúgó Ligakupa találkozón a ZTE színeiben már pályára lépett holland Prince Rajcomar milyen feltételekkel igazolhat a kék-fehérekhez. A tegnapi egyeztetés után Nagy Ferenc, az egerszegi klub elnöke arról számolt be lapunknak - miután az orvosi vizsgálaton is megfelelt a 24 esztendős támadó - , hogy megegyeztek a labdarúgóval a leigazolásáról. Az elöljáró viszont annyit elmondott még: noha a szabályok szerint szabadon igazolható játékosról van szó, a honi szövetség mégis kérte, hogy az UEFA-tól is érkezzen erre vonatkozó megerősítés. Mint hozzátette, ugyanezt az MLSZ még további 17 másik labdarúgó esetében is igényelte, akik jelenleg magyarországi játékengedélyre várnak.

A labdarúgó tegnap hazautazott Hollandiába, s amennyiben az átigazolásával kapcsolatban minden rendben találtatik, a hét elején térhet vissza.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!