Foci

2009.09.10. 02:29

Kedden és szerdán a labdarúgó MK-ban

Zalaegerszeg/Hévíz (ka) - A labdarúgó Magyar Kupa 3. fordulójában ZTE FC-Hévíz találkozót rendeznek, melynek időpontjában sikerült megegyezni - miután előbbre hozták a fürdővárosiak egy bajnoki mérkőzését.

Kerkai Attila

Amikor egy hete elkészült a labdarúgó Magyar Kupa párosítása, mindjárt egy gonddal kellett szembenéznie az érintett zalai csapatoknak. Nevezetesen, hogy a ZTE FC két együttessel is érdekelt a küzdelmekben, így a ZTE FC-Hévíz találkozónak időpontot kellett keresni.

A héten eldőlt ez a kérdés is, hiszen a Hévíz NB II-es együttesének sikerült a Kaposvölgye elleni hét végi bajnoki találkozóját vasárnap helyett szombatra (szeptember 12.) előrehoznia. Ennek ismeretében a ZTE FC-Hévíz Magyar Kupa-találkozót szeptember 15-én 15.30 órától rendezik meg Hévízen, majd szeptember 16-án (ugyancsak 15.30-tól) a ZTE FC II. a szintén NB II-es PMFC-vel találkozik a ZTE-stadionban MK-mérkőzésen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!