Foci

2009.08.29. 02:27

Kutasiak magabiztos győzelme idegenben

Nagykutas - A női labdarúgó NB II-ben a zalai település csapata jó játékkal nyert idegenben.

Mórocz Zsolt

Nagykutas: Kiss E. - Pete, Tölgyesi, Varga P. - Boda, Gáspár, Vincze B., Horváth K. - Vörös V. (László A.) Tihanyi F. (Végh R.) Szekeres (Németh E.). Edző: Péter Zoltán.

Az élvonaltól tavasszal búcsúzó zalaiak eretében több változás is történt a nyáron. Távozott a csapattól Tóth Alexandra és Nagy Hedvig, illetve Soproni Krisztina is szeretne eligazolni, de az ő ügye még függőben van. Az idénynyitó találkozón Nagy Tímea izomszakadás, Rózsás Rita pedig egyéb okok miatt nem nem tudott játszani.

- Ezen a meccsen szerepet kapott a jövő. Szerencsére vannak fiatal és tehetséges játékosaink, ők pedig jól helytálltak - mondta Vincze Sándorné, a csapat mindenese.

Pedig Péter Zoltánnak már a 10. percben cserélnie kellett, mert a gólerős Tihanyi térdsérülést szenvedett. A zalai csapat közepes teljesítménnyel is győzni tudott, miután összjátékban, de főleg erőnlétben a vendéglátó fölé nőtt. A hat gól mellett még számtalan helyzetet is kihagyott a Kutas.

A zalaiak góljait Tölgyesi (3), Végh (2), Tóth K. lőtte. A csapat ma 15 órakor idehaza a Pécsi VSK-t fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!