Foci

2009.07.21. 02:27

Szeptembertől újra indul a program

Zalaegerszeg (ka) - A megyeválogatottak tornáját követően, a térségi kiválasztás után a Telki edzőközpontban találkozott a nyolc régió válogatottja a Magyar Gyermek Labdarúgó Szövetség szervezésében.

Kerkai Attila

Az országos kiválasztó táborban azok lehettek ott, akik túljutottak korábban a különböző rostákon. Zalából az 1995-ös korosztályból Babati Benjamin és Gál János (mindkettő ZTE FC), a 96-osoknál Hantos József és Tóth Benjamin (mindketten ZTE FC), a 94-eseknél pedig Balogh Péter, Boka Ákos és Takács Gergő (ők is ZTE-futballisták) lehettek ott a központi edzőtáborban tartott kiválasztón. Ezt követően jelölték ki korosztályonként a válogatott kereteket, s az előbb felsoroltak közül az A-keretben Gál János (1995) és Han-tos József (1996) kapusok kaptak helyet.

Mint Sáfár Csaba, az MGYLSZ megyei koordinátora elmondta: szeptembertől folytatódik a Nemzeti Utánpótlás Intézet (NUPI) és az MGYLSZ tehetséggondozó programja, melyhez természetesen továbbra is csatlakozhatnak iskolák, illetve sportegyesületek, amelyek eddig még kívülállók voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!